Slide

Slide

Slide

Ons verhaal

Van IT-nerds tot
IT-consultants

We zien vanuit onze achtergrond dat er vaak zaken op IT gebied niet of slecht geregeld zijn. Dat stoort ons. Kunnen we daar niet iets aan doen? Kunnen we bedrijven niet helpen met de ervaring die we hebben opgedaan? Dat was de reden om te starten met Swyft.

We merken dat bedrijven wel graag zouden willen automatiseren, maar eigenlijk niet zo goed weten waar te starten. Daar kunnen wij bij helpen. Wij hebben ervaring met software implementatie maar weten ook hoeveel impact dat op de organisatie kan hebben. De software moet wel voor de organisatie werken.

Als een organisatie geen IT kennis of ervaring heeft kunnen wij worden ingezet om te helpen. Als sparringpartner, projectleider of als een extra projectlid. Dit verhaal helemaal uitgelezen? Je kan ons ook bellen om een keer een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

Slide

Slide Onze missie Wij willen bedrijfsprocessen verbeteren met zinvolle IT oplossingen door middel van onze kennis en expertise.

Slide

Slide Jop van Klooster

De mensen achter swyft

Jop van Klooster

Ontmoet onze IT-specialisten

Junior IT-consultant

Kelly Koomen

Op mijn 16e ben ik begonnen met werken bij het accountantskantoor van mijn vader. Hier kwam ik in aanraking met bedrijfsvoering en merkte ik dat er vaak repeterende handelingen werden verricht die gemakkelijk door automatiseren verholpen konden worden. Zo is mijn interesse voor het tackelen van IT uitdagingen begonnen. Nu studeer ik full-time IT en ik werk parttime bij Swyft.

Kelly Koomen

IT-consultant

Na een poosje voor verschillende software bedrijven te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Ik merkte dat bij bedrijven de software implementatie een eerste stap naar verbetering is, maar dat er vaak nog veel meer uit te halen valt. Daarom ben ik begonnen met Swyft. Ik hoop mijn ervaring en expertise te kunnen delen om andere ondernemers te helpen.

Slide