Projectmanagement voor zakelijk dienstverleners

Projectmanagement voor zakelijk dienstverleners

Je moet doen waar je goed in bent. Vooral als je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit projecten kan de juiste tool een uitkomst bieden. Wanneer je projecten moeten wijken voor administratieve processen dan wordt het tijd om te automatiseren. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij helpen zakelijk dienstverleners met projectmanagement.

Het begint met het kiezen van de juiste software. Er zijn veel verschillende aanbieders, maar hoe zorg je ervoor dat je de beste keuze maakt? Wij kunnen je helpen met het inventariseren van je processen en het maken van de juiste keuze. Niks is zo frustrerend om achteraf voor verassingen komen te staan.

Onze aanpak

Om ons werk goed te doen beginnen we altijd met een plan van aanpak. Hierin zetten we de acties uiteen en zorgen voor een duidelijk doel op de horizon. Daarna gaat het implementeren beginnen. We zorgen ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt en helpen bij de inrichting van de software. Zodra alles is getest en doorgelopen gaan we live. Na de livegang blijven we natuurlijk checken of alles goed gaat en springen bij waar nodig.

Onze impact

– Maak de juiste beslissingen
– Profiteer van branchekennis
– Stap niet in de bekende valkuilen

Jouw voordeel

Wanneer je gebruikt maakt van een projectmanagement systeem dat bij je past zorgt dat voor een stukje rust en overzicht. Waar zijn we mee bezig? Hoe draaien mij projecten? Welk project heeft mijn aandacht nodig? Dit zijn voorbeelden van vragen die een goed systeem je snel een eenvoudig laat zien.

Gekoppeld aan je administratie zorgt het niet alleen voor minder handmatige handelingen maar ook dat je boekhouding altijd compleet is met de juiste en laatste versie van de waarheid.

Benieuwd waar we nog meer goed in zijn?