Horeca planning

Bij een groeiende zaak hoort een groeiend team. Maar je wilt niet dat er meer tijd gaat zitten in de planning en de verloning. Door de horeca personeelsplanning te koppelen aan de loonadministratie is de administratie snel en foutloos geregeld.

De klant

Horeca ondernemers met meerdere restaurants in de regio Haarlem- Amsterdam. Werken zowel met vaste krachten als met parttime werknemers. Het is vooral belangrijk dat het personeel op de juiste momenten wordt ingezet om piekdrukte te kunnen opvangen. Personeel kan door strakke roosters snel worden opgeschaald en door een kloksysteem wordt elk gewerkt uur direct verloond in de loonadministratie. 

Onze aanpak

Geen enkel systeem heb je in één keer 100% onder de knie. Daarom zijn we achteraf betrokken geweest om er op toe te zien dan alle gegevens juist verwerkt worden. 

Onze impact

– Uren komen elke maand automatisch bij de salarisadministratie
– Loonstroken kloppen altijd met de gewerkte uren
– Hoger rendement door lagere administratiekosten