Webshop voor HEAVN

Nieuwe Webshop

HAEVN had een verouderde webshop. Het paste totaal niet meer bij hun stijl. Verder misten ze ook een aantal functionaliteiten binnen de webshop om het bestelproces efficiënt te laten verlopen. Wij hebben geholpen met de keuze voor het beste platform en daarna de inrichting van de webshop.

HAEVN webshop

De klant

HAEVN is een Nederlands muziek duo uit Amsterdam en werd opgericht in 2015. Het bestaat uit singer-songwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen. Deze combinatie leidt tot een filmische sound met piano, strijkers maar ook uptempo synthpop. 

Het duo heeft inmiddels meerdere albums die je kan kopen via de webshop. Niet alleen hun muziek maar ook bandshirts worden hierop aangeboden.

Onze aanpak

Eerst zijn de wensen voor een nieuw platform geïnventariseerd. Hierbij is ook nadrukkelijk gekeken naar hun werkwijze. Het verkopen van artikelen is namelijk niet hun dagelijkse bezigheid. Alle producten moeten snel en gemakkelijk aan te passen zijn. De verschillende opties zijn voorgelegd met voor- en nadelen en uiteindelijk is de keuze op Shopify gevallen.

Nadat de webshop gemaakt was, zijn er koppelingen met de logistieke platformen gelegd. Op deze manier worden er nog meer handmatige acties voorkomen.

Onze impact

– Een platform die past bij de werkwijze
– Tijdsbesparing door koppelingen met logistiek partners voor efficiëntie
– 5% conversie stijging

Benieuwd waar we nog meer goed in zijn?

Lees ook hoe wij het maximale uit je data halen via business intelligence >